jueves, 31 de octubre de 2013

Expozitie la Cluj cu Atipic Beauty Magda Coman

http://www.sigina.ro/2013/10/atipic-beauty-frumusete-fara-limite-saptamana/




Atipic Beauty – frumusețe fără limite, săptămâna asta #cluj


atipicDe câte ori am încercat să mă dezic de șablonul frumuseții comerciale, care promovează o anumită înfățișare – un corp așa și așa, buzele musai așa și neeeeeaaapărat un anumit număr de kilograme, de preferință sub limita inferioară a normalului, s-au ridicat câteva spălate pe creier să îmi reproșeze una și alta. Mai exact, am promovat foarte mult ideea că, chiar dacă ești supraponderală, poți să arăți frumos și îngrijit. Și că frumusețea nu ține de numărul de kilograme neapărat. (vezi postările cu a fi slab nu înseamnă a fi frumos 1 și 2). Tot mai cred că frumusețea vine sub diverse forme, nu neapărat într-una tipizată.
În demontarea prejudecăților către un alt segment de populație vine evenimentul Atipic Beauty. Este vorba despre moda pentru persoanele cu dizabilități, o nișă care în occident se bucură de mare popularitate (vezi Alexander McQueen), dar care în România este în premieră. După succesul răsunător de la București, Atipic Beauty vine la Cluj-Napoca pe data de 30 octombrie. Evenimentul este inițiat de Iuliana Magda Coman, (președinta Asociatiei Open Your Heart, cu dizabilitate din anul 2005) și susținut de Alin Gălățescu și va cuprinde o prezentare de modă, având ca modele persoane cu dizabilități. Fiecare model va avea alături o vedetă autohtonă: Anya Marian, Roxana Nemes, Roxana Iliescu, Viorica Macovei, Luciana Indre, Cristina Szekeli, Roxana Hulpe, Romana Farcas, Irina Gaspar, Ornella Radis, Teodora Cristurean, Mirela Constantin.
In cadrul evenimentului realizat in parteneriat cu Performed Events vor sustine recitaluri Roxana Nemes si Anya Marian, iar Carmen Stefan va expune o serie de picturi pe tema gratiei si a harului, puse in corespondente crestine religioase. Evenimentul va fi prezentat de frumoasa Cosmina Pasarin
Evenimentul are loc la Hotelul Opera Plaza (zona Cipariu), la ora 18.00,  iar costul unei invitatii este de 100 de lei. Invitatia permite accesul la prezentarea de moda, concertele sustinute de Anya si Roxana Nemes, expozitia de pictura si cocktail. Pentru informatii: contact@performed-events.ro sau 0722 381 006. Pagina de Facebook aici.
Sunt aproximativ 600 de mii persoane cu dizabilități în România, dintre care doar aproximativ 27 de mii lucrează. Prin evenimentul de față nu doar pentru ei faci ceva, ci faci ceva pentru tine, pentru felul în care gândești și te construiești ca om. Te aștept pe 30 octombrie la Opera Plaza, la 6 după masa!
Filmare Antena 1 (echipa Performed Events, între care prietena mea, Andreea Nițescu happy )

No hay comentarios:

Publicar un comentario